עוגת גבינה קלאסית עם YOLO שוקולד לבן | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קלאסית עם YOLO שוקולד לבן

דמיינו עוגת גבינה מושלמת עם שוקולד לבן שמכינים בקלות וקיבלתם את המתכון הזה

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל 12:

לבסיס:
  • 170 גרם עוגיות חמאה או פתי בר טחונות דק
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
למלית גבינה ויולו לבן:
  • 500 מ"ל (2 מיכלים קטנים או מיכל גדול) שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 9% או 5% תנובה
  • 2 יולו שוקולד לבן
  • לציפוי (לשיקולכם אם צריך ציפוי נוסף מתוק או להסתפק בקישוט אחר מעל):
  • 2 יולו שוקולד לבן
גודל תבנית: תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את העוגיות עם החמאה המומסת ומרפדים את תחתית התבנית

  • 02.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל. מקפלים לתערובת את הגבינה הלבנה ואת היולו שוקולד לבן עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים מעל הבסיס ומעבירים לקרור ולהתייצבות למשך לילה.

  • 03.

    מצפים את העוגה בשכבה אחידה מ- 2 אריזות יולו שוקולד לבן. מצננים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.