מתכון עוגת גבינה עם בצק פריך | השף הלבן

עוגת גבינה עם בצק פריך

עוגת גבינה אוורירית וטעימה על בסיס בצק פריך

מאת: אבישי אנגלנדר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה עם בצק פריך

המרכיבים ל 25-30 מנות:

לבצק:
  • ½1 כוס קמח תופח
  • 3/4 חב' חמאה
  • ½1 כפות חומץ הדרים
  • 1/4 כוס מי סודה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
למילוי:
  • 3/4 גביע גבינה 9%
  • 5 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • ½1 כפות קורנפלור
  • 3/4 מיכל שמנת חמוצה 15%
לקצף:
  • 7 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • גרידת לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק: מערבבים את מרכיבי הבצק (רצוי להוציא את החמאה חצי שעה לפני ההכנה כדי שתהיה רכה) במיקסר עם וו גיטרה.

  • 02.

    משטחיםאת הבצק בתבנית מלבנית בגודל38*27, דרגת חום בינונית בין 125-150 מעלות. מוציאים כשהבצק מזהיב.

  • 03.

    למילוי: מערבבים במיקסר את מרכיבי המילוי (שמים לב שלא יהיו גושים).

  • 04.

    לקצף: מקציפים את כל המרכיבים.

  • 05.

    מוסיפים את הקצף למילוי בהדרגה בתנועות קיפול.

  • 06.

    יוצקים את התערובת על הבצק.

  • 07.

    אופים בחום בינוניבין 180-150 מעלותעד שהעוגה משחימה קלות.

הכנת? כאן מדרגים
(24)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.