מתכון לעוגת גבינה אפויה, קלאסית ופשוטה מאוד להכנה
עוגת גבינה אפויה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות תבנית עגולה בקוטר 26/28:
- 6 ביצים
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 2 שמנת חמוצה 9%
- 2 סוכר וניל
- 4 כפות לא גדושות קורנפלור
- 1 כוס סוכר
- 0.5 כף קמח רגיל
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את הביצים
-
02.
בקערה של החלמונים שמים את כל החומרים ו-1/2 כוס סוכר
-
03.
את החלבונים מקציפים עם 1/2 כוס הסוכר שנותר
-
04.
לאחר קבלת קצף יציב מחברים את התערובת עם הקצף בתנועות קיפול
-
05.
משמנים תבנית ומכניסים את התערובת לתוך התבנית
-
06.
שמים תבנית מלאה במים בתנור ואת העוגה למעלה על רשת בתחילה בחום של 175 מעלות ואחרי 10 דקות עד 1/4 שעה להנמיך ל-160 למשך שעה ו-20 דקות לאחר שהעוגה נאפתה להשאיר אותה למשך שעה בתנור
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים