מתכון לעוגת גבינה אפויה קלה להכנה ובעלת היסטוריה של שנים
עוגה קלילה להכנה אבל בעלת היסטוריה של שנים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 10 מנות:
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
 - 1 שמנת חמוצה
 - 5 ביצים
 - 3/4 כוס סוכר
 - 1 אינסטנט וניל
 - 5 כפות קורנפלור
 - 1/2 כוס חלב
 - 1 שמנת מתוקה
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מערבבים יחד: גבינה לבנה, שמנת חמוצה, 3/4 כוס סוכר, 5 חלמונים, 3/4 שקית אינסטנט, וקורנפלור.
 - 
								02.
								
מקציפים חלבון עם 4 כפות סוכר לקצף ומקפלים בתנועות עטיפה לגבינה.
 - 
								03.
								
לאפות בתנור בחום גבוה ל5 דקות ועוד 45 דקות בחום בינוי נמוך (150-170 מעלות) עם מגש מים מתחת לתבנית. 220 מעלות ואחר כך 150 מעלות.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
את האינסטנט שנשאר ניתן להקציף עם החלב והשמנת מתוקה לקצף ולמרוח על העוגה כמובן אחרי שהיא התקררה היטב.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

