המרכיבים ל 16 פרוסות:
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 1/2 כוס חלב
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס סוכר
- 1 קופסא גבינה לבנה ( 5% שומן ) 250 גרם
- 20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה)
- תרסיס שמן
- 1 כוס חלב
- 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד לקוביות)
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. טיימר מופעל
- 
								02.
								מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות. 
- 
								03.
								מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד 
- 
								04.
								טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים). 
- 
								05.
								מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית. 
- 
								06.
								ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים. 
- 
								07.
								מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. 
- 
								08.
								מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר. 
 
									
 
					
