פנקייק בננות ללא גלוטן
מתכון של דור משה לפנקייקים מעולים שמכינים ללא טיפת קמח! עם בננות בבלילה, מתקבל פנקייק רך וכיפי במיוחד.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל 12 יחידות:
- 2 בננות בינוניות
- 2 כפות סוכר
- 3 ביצים + חלבון בגודל L
- 2 כפיות תמצית וניל
- ¾ כוס חלב 3% תנובה
- 4 כפות קורנפלור
- כוס שקדים טחונים
- כפית אבקת אפייה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה מועכים את הבננות. מוסיפים את הסוכר, הביצים, החלבון, הוניל והחלב וטורפים היטב.
-
02.
מוסיפים לקערה את השקדים ומנפים פנימה את הקורנפלור ואבקת האפייה. טורפים לתערובת אחידה.
-
03.
מחממים מחבת קטנה עם ציפוי נון-סטיק ומשמנים אותה במעט שמן. מניחים רבע כוס מהבלילה ומטגנים עד שהפנקייק מתייצב בשוליים ומופיעים עליו בועות גדולות. הופכים את הפנקייק ומטגנים עד להזהבה. ממשיכים לטגן את שאר הפנקייקים ומגישים עם בננות טריות וסירופ מייפל.
הכנת? כאן מדרגים