פסטה שמנת סלמון – מתכון למנה מיוחדת וטעימה במיוחד | השף הלבן

פסטה שמנת סלמון

מנה מיוחדת המשלבת פסטה עם עם דג סלמון. מיוחד וטעים

מאת: רבקה בן-חיים
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת סלמון

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 500 גרם פסטה של ברילה בצורת שבלולים
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • 200 גרם סלמון טרי
  • 150 גרם פרמזן קולקשן
  • 50 גרם חמאה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    חותכים את הסלמון לנתחים קטנים מאוד.

  • 03.

    מטגנים אותם בחמאה כ- 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.

  • 05.

    מערבבים את התערובת עם הפסטה.

  • 06.

    מחממים תנור ומסדרים את התערובת בתבנית, מפזרים מעליה את הפרמזן אופים כ -10 דקות על חום בינוני.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(979)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.