מתכון פסטה ברוטב גבינת רוקפור ובזיליקום | השף הלבן

פסטה ברוטב גבינה כחולה ובזיליקום

מעדן שקשה לעמוד בפניו

מאת: השף אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פסטה ברוטב גבינת רוקפור ובזיליקום

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1/2 ק”ג פסטה מבושלת ב-5 ליטר מי מלח
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
  • 150 גרם גבינה כחולה COLLECTION מגורדת
  • 10 עלי בזיליקום קצוצים
  • פלפל לבן ואגוז מוסקט לתיבול

הוראות הכנה:

  • 01.

     בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ומוסיפים את הגבינה תוך כדי ערבוב.

  • 02.

    עד שהגבינה הכחולה נמסה ממשיכים לבש על אש נמוכה.

  • 03.

    מתבלים בפלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים את הבזיליקום.

  • 04.

    מגישים בצלחות עמוקות ורוטב מעל וליד גבינת פרמזן

  • 05.

    כמוכן עם כוס יין אדום לא יזיק לאף אחד.

הכנת? כאן מדרגים
(191)