פסטה אלפרדו
פסטה ברוטב אלפרדו עם שמנת ופטריות שתוכלו להכין בקלות ובמהירות לארוחת ערב – מנה שתשאיר לכם ולכל הסועדים טעם של עוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 חבילת פסטה
- 2 כפות שמן
לרוטב:
- 1 חבילה שמנת לבישול השף הלבן
- 1 סלסלה קטנה של פטריות טריות
- אבקת מרק פטריות של קנור
- מלח
- פלפל לבן
- 1 כוס חלב
- 1/2 בצל
- חמאת תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים סיר מים יחד עם 2 כפות שמן. כשהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה למשך כ - 15-10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
כאשר הפסטה מוכנה מסננים ומקררים את הפסטה עם מים קרים.
-
03.
חותכים בצל דק וקטן , חותכים את הפטריות .
-
04.
שמים את הבצל בתוך סיר יחד עם חמאה ומטגנים עד שמזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עם עוד מעט חמאה עד שהן מתרככות.
-
05.
מוסיפים את השמנת לבישול וכשהיא מתחילה לרתוח מוסיפים מלח, אבקת מרק פטריות ופלפל לבן לפי הטעם .אם נוצרת סמיכות רבה מדי מוסיפים חלב כדי למנוע את הסמיכות וכדי להגדיל את הכמות.
-
06.
מביאים לרתיחה ומורידים מהגז.
-
07.
מניחים פסטה בצלחת, מעל שמים את הרוטב ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים