ספגטי מוקרם

ספגטי מוקרם, מתכון שישאיר לכם טעם של עוד

מאת: הילה מועלם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי מוקרם

המרכיבים ל 4:

  • חבילת פסטה מקרוני
  • חבילה וחצי של שמנת לאפיה
  • פטריות חיות+ פטריות של קופסאת שימורים
  • בצל אחד
  • תבלין לאפית מרק פטריות ומרק בצל
  • גבינה צהובה
  • 2 סירים (אחד לפסטה ואחד לרוטב)

הוראות הכנה:

  • 01.

    1) ממלאים סיר במים ומכניסית את הפסטה עד שהיא מוכנה .

  • 02.

    2) חותכים את הבצל ואת הפטריות מכניסים את הבצל לשיר עם שמן עד שהבצל זוהר ומכניסית את הפטריות .

  • 03.

    3) מוסיפים לסיר עם הבצל והפטריות את השמנת ומוסיפים את האבקות מרק ממתינים מספר דקות והרוטב מוכן.

  • 04.

    4) מוסיפים לסיר עם הפסטה את הרוטב מערביבים בעדינות ומעבירים למגש.

  • 05.

    5) מגרדים גבינה צהובה ומוסיפים מעל הפסטה מכניסים לתנור לגריל חום של 180 מעלות עד שהלמעלה מתחיל להזהיב מוציאים ובתאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(316)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.