לזניה גבינות ועגבניות
מאכל קלאסי איטלקי שיתקבל בברכה בכל ארוחה חלבית ובאירועים על בסיס חלבי
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 8 מנות תבניות פאי בקוטר 26 ס"מ:
- חבילת עלי לזניה
- קופסאת שימורים של עגבניות מקולפות
- 1 שן שום
- כף בזיליקום
- מיכל גבינת נפוליאון(אפשר במקום קוטג')
- 200 גרם גבינת חמד חתוכה לקוביות
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- מלח לפי טעם
- פלפל לפי הטעם
- 200 גרם גבינה צהובה מפוררת
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מערבבים בקערה את כל החומרים יחד, למעט הגבינה הצהובה. 
- 
								02.
								מסדרים בתבנית שכבה של עלים (לא חייב בבישול) ומעליה יוצקים מהתערובת שכבה אחידה, אח"כ מסדרים שכבה של עלים ושכבה של תערובת ושוב שכבה של עלים. 
- 
								03.
								מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך ארבעים דקות. 
- 
								04.
								מסירים את נייר הכסף מפזרים את הגבינה הצהובה ונותנים לזה עוד 10 ד' עד שהגבינה מבעבעת. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

