מתכון לזניה גבינות ועגבניות | השף הלבן

לזניה גבינות ועגבניות

מאכל קלאסי איטלקי שיתקבל בברכה בכל ארוחה חלבית ובאירועים על בסיס חלבי

מאת: טלי ברגר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניה גבינות ועגבניות

המרכיבים ל 8 מנות תבניות פאי בקוטר 26 ס"מ:

  • חבילת עלי לזניה
  • קופסאת שימורים של עגבניות מקולפות
  • 1 שן שום
  • כף בזיליקום
  • מיכל גבינת נפוליאון(אפשר במקום קוטג')
  • 200 גרם גבינת חמד חתוכה לקוביות
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • מלח לפי טעם
  • פלפל לפי הטעם
  • 200 גרם גבינה צהובה מפוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל החומרים יחד, למעט הגבינה הצהובה.

  • 02.

    מסדרים בתבנית שכבה של עלים (לא חייב בבישול) ומעליה יוצקים מהתערובת שכבה אחידה, אח"כ מסדרים שכבה של עלים ושכבה של תערובת ושוב שכבה של עלים.

  • 03.

    מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך ארבעים דקות.

  • 04.

    מסירים את נייר הכסף מפזרים את הגבינה הצהובה ונותנים לזה עוד 10 ד' עד שהגבינה מבעבעת.  

הכנת? כאן מדרגים
(203)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.