לאפה ״רול״ עם בולגרית חלפיניו וירקות
רוצים לשדרג את ארוחת הערב המשפחתית? אפרת ליכטנשטט עם מתכון פטנט לכריך לאפה! צורת ההגשה בלאפה גם מושלמת לאירוח רב משתתפים, כשרוצים להכין כריכים יפים מראש.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 8:
- 2 פיתת לאפה
- 8 כפות ממרח בולגרית
- 6 עלי כרוב סגול
- 6 עלי חסה
- 1 פלפל אדום, פרוס לפרוסות דקות
הוראות הכנה:
-
01.
0001pt;">
-
02.
מורחים את הממרח על הלאפה ועורמים את הירקות על הממרח.
-
03.
0001pt;">
-
04.
מגלגלים לרולדה הדוקה (אפשר לנעוץ מספר קיסמים כדי שהיא לא תתפרק).
-
05.
0001pt;">
-
06.
חותכים כל לאפה ל-4 גלילים רחבים ומגישים
הכנת? כאן מדרגים