טווילים של פרמזן עם קצח
הנשנוש המושלם לאירוח! טווילים דקיקים ופציחים של פרמזן וקצח שמגישים לצד המטבלים האהובים עליכם – לא תאמינו כמה הם טעימים וממכרים, אנחנו כבר התאהבנו!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 15:
- 300 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן", מגוררת דק
- 2 כפות קצח
להגשה: (תוספות לבחירה)
- מטבל פסטו איטלקי
- צ'יפס בטטה
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
יוצרים על נייר האפייה תלוליות של גבינת פרמזן
-
03.
מפזרים מעל התלוליות תוספות ואופים כ- 8 דקות עד שהן משתטחות והופכות למקשה אחת
טיימר מופעל
-
04.
מצננים ומשחררים מנייר האפייה בזהירות
-
05.
מגישים לצד מטבלים אהובים
הכנת? כאן מדרגים