טווילים של פרמזן עם קצח – מנה ראשונה או נשנוש מנצח | השף הלבן

טווילים של פרמזן עם קצח

הנשנוש המושלם לאירוח! טווילים דקיקים ופציחים של פרמזן וקצח שמגישים לצד המטבלים האהובים עליכם – לא תאמינו כמה הם טעימים וממכרים, אנחנו כבר התאהבנו!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טווילים של פרמזן עם קצח
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 15:

  • 300 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן", מגוררת דק
  • 2 כפות קצח
להגשה: (תוספות לבחירה)
  • מטבל פסטו איטלקי
  • צ'יפס בטטה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    יוצרים על נייר האפייה תלוליות של גבינת פרמזן

  • 03.

    מפזרים מעל התלוליות תוספות ואופים כ- 8 דקות עד שהן משתטחות והופכות למקשה אחת

    טיימר מופעל

    00:08:00
  • 04.

    מצננים ומשחררים מנייר האפייה בזהירות 

  • 05.

    מגישים לצד מטבלים אהובים

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.