דניס במחבת עם עגבנית שרי וזיתים
מנה נהדרת של דג דניס עם שלל עגבניות שרי צבעוניות וזיתים. מכינים במחבת ב-10 דקות עבודה לסועד אחד או יותר

המרכיבים ל 2:
- 1 כף שמן זית
- 3 שיני שום פרוסות
- 10-15 עגבניות שרי חצויות, מומלץ בצבעים שונים
- 1 כפית אורגנו טרי או יבש קצוץ
- מלח, פלפל
- 8 זיתים מגולענים חצויים
- 4 פילטים של דניס "דגי תנובה", מופשרים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן ושום במחבת. כשהשום מתחיל להפיץ ריח ולהזהיב מצרפים את העגבניות. מערבבים, מכסים את המחבת ומבשלים על להבה בינונית-קטנה כ 10-12 דקות עד שהעגבניות מתרככות ומגירות נוזלים.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים למחבת אורגנו, מלח ופלפל ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג וכשהמים מצטמצמים לחצי מוסיפים את הדג למחבת על צד העור. בעזרת כף יוצקים על הדג מהנוזלים שבמחבת ומניחים עליו מהעגבניות. מכסים ומבשלים כ 5 דקות עד שהדג לבן כולו.
טיימר מופעל
-
03.
יוצקים כף שמן זית, בוזקים פטרוזיליה ומגישים.