דג נסיכת הנילוס על האש
מתכון קל ומהיר לדג טעים שמתאים לארבעה סועדים
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 דג נסיכת הנילוס "דגי תנובה"
- 6 שיני שום קצוצות
- 1 כוס שמן זית
- 1 גמבה
- כוסברה קצוצה
- זעתר
- פפריקה
- 4 לימונים סחוטים
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
משרים את הדג במלח במשך עשר דקות.
-
02.
שוטפים היטב.
-
03.
בקערה נפרדת, שמים את השמן, כף פפריקה, מלח, שיני השום הקצוצות ולימון סחוט.
-
04.
טובלים את הדג בתוך הקערה, ואז מנייחים בתבנית ושופכים את מה שנשאר בקערה על הדג מלמעלה.
-
05.
מפזרים את הזעתר ואת הכוסברה הקצוצה על הדג, אפשר לפזר עוד פפריקה.
-
06.
שמים בתנור למשך 20-30 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים