מתכון נסיכה על האש | השף הלבן

דג נסיכת הנילוס על האש

מתכון קל ומהיר לדג טעים שמתאים לארבעה סועדים

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג נסיכת הנילוס על האש

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 דג נסיכת הנילוס "דגי תנובה"
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 גמבה
  • כוסברה קצוצה
  • זעתר
  • פפריקה
  • 4 לימונים סחוטים
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים את הדג במלח במשך עשר דקות.

  • 02.

    שוטפים היטב.

  • 03.

    בקערה נפרדת, שמים את השמן, כף פפריקה, מלח, שיני השום הקצוצות ולימון סחוט.

  • 04.

    טובלים את הדג בתוך הקערה, ואז מנייחים בתבנית ושופכים את מה שנשאר בקערה על הדג מלמעלה. 

  • 05.

    מפזרים את הזעתר ואת הכוסברה הקצוצה על הדג, אפשר לפזר עוד פפריקה.

  • 06.

    שמים בתנור למשך 20-30 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)