מתכון דג אמנון בפסטו | השף הלבן

דג אמנון בפסטו

דגים עם פסטו לארוחה מושלמת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג אמנון בפסטו

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 ק"ג פלפל אדום
  • 1 ק"ג פלפל צהוב
  • 1 ק"ג פלפל ירוק
  • 0.5 כפית שום כתוש
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 0.5 ק"ג פילה דג אמנון
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 150 גרם צנוברים קלויים
  • 0.5 כוס עלי בזיליקום
  • 0.5 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הפלפלים לפרוסות.

  • 02.

    מתבלים את הפלפלים במלח גס, פלפל שחור וחצי מכמות השמן זית.

  • 03.

    צורבים את הפלפלים בגריל ומורידים להם את הקליפה.

  • 04.

    מכינים את הפסטו ע"י טחינה של הצנוברים, הבזילקום והשמן זית (עד לקבלת ממרח).

  • 05.

    את פילה הדג משירים כ 10 דקות במיץ לימון, מלח ופלפל וחותכים את הדג לרצועות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 06.

    על מחצלת סושי מניחים את הפלפלים ומורחים אותם בפסטו, ואת הדג מניחים במרכז.

  • 07.

    מגלגלים את הפלפלים ופורסים אותם לטבעות.  

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.