כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים | השף הלבן

כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים

כריך נהדר ומרשים, מלא בטעמים!

מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 4 כריכים:

  • לחם כפרי פרוס לאורך
  • 60 גרם גבינת חמד 16% פיראוס
  • זיתים שחורים מגולענים
  • עירית קצוצה
  • עלי נענע
  • שמן זית
לסלט:
  • 2 חצילים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות אגוזי מלך טחונים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כוסברה יבשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הסלט:

  • 02.

    לקלות את הפלפלים והחצילים בשלמותם על הגריל/ גז עד שהם חרוכים לגמרי ובשר החציל שינה את צבעו ללבן. להוציא את תוכן החציל ולהניח בתוך מסננת כ-15 דקות. את הפלפל יש להניח בקערה ולעטוף בניילון נצמד, כאשר הפלפלים מתקררים מעט, יש לקלף ולהניח יחד עם החציל במסננת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    לקצוץ דק-דק את הפלפל והחציל ולערבב יחד עם שאר מרכיבי הסלט.הרכבת הכריך:על פרוסת לחם יש למרוח בנדיבות מהסלט, לפורר גבינת חמד, לפזר מעט עירית קצוצה וזיתים שחורים, להניח מספר עלי נענע ולזרזף מעל שמן-זית.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.