ואפל בלגי עם גבינה לבנה | השף הלבן

ואפל בלגי עם גבינה לבנה

מתכון קל וטעים לוואפל בלגי מושלם על בסיס גבינה לבנה של תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ופל בלגי עם גבינה לבנה

המרכיבים ל2 חתיכות ואפל בלגי :

מצרכים:
  • 2 ביצים תנובה L
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • 50 גרם חמאה תנובה מומסת
  • 1/2 גביע גבינה לבנה 5% של תנובה
  • 3/4 כוס חלב תנובה
  • 140 גרם קמח לבן
  • 1/2 כפית אבקת אפיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה טורפים את הביצים כדקה, מוסיפים חמאה, סוכר, מלח וחלב וממשיכים לטרוף לתערובת אחידה.

  • 02.

    מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה ומערבבים עד קבלת בלילה חלקה ואחידה.

  • 03.

    משמנים היטב את מחבת הוואפלים וכשהמחבת חמה יוצקים מהתערובת כך שתכסה את כל הקוביות.

  • 04.

    סוגרים למשך כ-3-4 דקות עד קבלת ואפל בלגי זהוב ומעט שחום.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    מומלץ להגיש לצד ביצת עין, ירקות וגבינות שאוהבים, בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(12)