מתכון מרק קרם זוקיני ובזיליקום | השף הלבן

מרק קרם זוקיני ובזיליקום

מרק אלגנטי וקל להכנה לארוחה קלה או כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם זוקיני ובזיליקום

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 ק"ג זוקיני ירוק חתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 1.5 כפות גדושות קמח
  • עלי בזיליקום מ-3 גבעולים
  • 1 מכל שמנת לבישול10% השף הלבן
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1.5 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר את השמן ומזגגים את הבצל. מוסיפים את הזוקיני, מערבבים וממשיכים לטגן קלות.

  • 02.

    מוסיפים את אבקת המרק והקמח, מערבבים ויוצקים את המים. מוסיפים את הבזיליקום ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מבשלים כ-10 דקות עד שהזוקיני מתרכך מעט אך לא מאבד מצבעו.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מסירים מהאש וטוחנים בממחה (בלנדר) עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

  • 05.

    מחזירים לסיר ומוסיפים את השמנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(101)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.