מרק פטריות קל להכנה
זה בדיוק המתכון שחיפשתם: מרק פטריות מהיר וקל הכנה משבעה מרכיבים בלבד – מנה נהדרת, משביעה ומחממת את הלב לימי החורף הקרים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 70 גרם חמאה או שלוש כפות שמן זית
- 4 בצלים בינוניים, קצוצים דק
- 300 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות דק
- 2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
- 5 שיני שום כתושות
- 300 גרם פטריות ירדן חתוכות גס
- 1/3 כפית אגוז מוסקט
- 2 ליטר מים
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף.
-
02.
מוסיפים את הפטריות שמפיניון והקישואים ומאדים כ-3 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים 2 ליטר מים ושום ומביאים לרתיחה.
-
04.
מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
-
05.
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות בסיר גלוי, טועמים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.הערה:טעמו של המרק משתבח לאחר יום במקרר.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים