מתכון פשטידת בצל וגבינה צהובה | השף הלבן

פשטידת בצל וגבינה צהובה

הגולשת בתיה דורון משתפת אותנו במתכון לפשטידת בצל פיקנטית עשירה בגבינות

מאת: בתיה דורון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת בצל וגבינה צהובה

המרכיבים ל 10 מנות:

לבצק:
  • 1. 1 ו-3/4 כוסות קמח מנופה
  • 2. 1/4 כוס מים
  • 3. 150 גרם חמאה
  • 4. קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה למילוי:

  • 02.

    3 כפות שמן או חמאה - לחמם במחבת

  • 03.

    6 בצלים חתוכים לעיגולים דקים - להוסיף למחבת

  • 04.

    פטריות - מי שאוהב יכול להוסיף

  • 05.

    מלח לפי הטעם - להוסיף לקראת הסוף

  • 06.

    להעביר למסננת להגיר נוזלים ולקרר לחמם תנור ל-200 מעלות

  • 07.

    הכנת הרויאל:

  • 08.

    1 שמנת חמוצה

  • 09.

    1/4 כוס חלב

  • 10.

    1 כף קמח

  • 11.

    2 ביצים

  • 12.

    300 גרם גבינה צהובה מגורדת לערבב את 1-4 ביחד, לשפוך על הבצל, ליישר, לפזר מעל את הגבינה הצהובה

  • 13.

    לאפות כ-35 - 45 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(539)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.