פשטידה עם פטריות ובצל
מתכון נפלא של פשטידה עם פטריות ובצל לשפים מתקדמים שתוכלו להכין עם בצק עלים מוכן. מנה מושלמת לשבועות או כארוחת ערב בכל ימי השנה
					המרכיבים ל 10 מנות:
- בצק עלים מוכן
 - שלוש סלסלות פטריות שמפיניון (אפשרי גם 2 סלסלות)
 - 2 בצלים גדולים
 - 1 קופסה של שמנת מתוקה 32% השף הלבן
 - 1 ביצה
 - 1 כפית שום כתוש
 - 1 כפית בזיליקום יבש
 - פלפל
 - מלח
 - 1 כף שטוחה של אבקת מרק עוף (פרווה)
 - 1/2 כוס של גבינה צהובה מגורדת
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מפשירים את הבצק בטמפרטורת החדר.
 - 
								02.
								
חותכים את הפטריות לקוביות ואת הבצל לפרוסות.
 - 
								03.
								
שמים על האש את הפטריות והבצל בסיר עם מעט שמן זית.
 - 
								04.
								
על אש בינונית ל 5 עד 10 דקות ומערבבים מדי פעם . חשוב מאוד לסנן את הפטריות והבצל מהנוזלים אחרי שמורידים מהאש
טיימר מופעל
 - 
								05.
								
משמנים תבנית אפיה ובודקים שהבצק מופשר מספיק כדי שיהיה אפשר לרדד אותו.מרדדים מעט את הבצק על נייר אפייה ואז מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים.
 - 
								06.
								
שמים בקערה את הפטריות והבצל יחד עם הפלפל, מלח, שום ובזיליקום ואבקת המרק.
 - 
								07.
								
מערבבים את הכל, ומניחים את התערובת על הבצק ומוסיפים את השמנת לבישול ולאחר מכן לקשקש את הביצה ולהוסיף לתערובת. לבסוף מפזרים את פתיתי הגבינה הצהובה.
 - 
								08.
								
אופים 45 דקות על 200 מעלות תלוי בסוג של תנור האפייה.
טיימר מופעל
 
									

