בצק עלים במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ופסטו
בואו ללמוד להכין בקלות מאפים פריכים וטעימים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 250 גרם גבינה צפתית "פיראוס"
- 250 גרם גבינה פטה "פיראוס"
- צנצנת רוטב פסטו "אוליביה"
- צנצנת עגבניות מיובשות "אוליביה", קצוצות
הוראות הכנה:
-
01.
משטחים את בצק העלים.
-
02.
מורחים את רוטב הפסטו בשכבה אחידה על הבצק.
-
03.
מגרדים גבינה צפתית ואת הגבינה הפטה מעל. מוסיפים מעל את העגבניות המיובשות (לפי הטעם).
-
04.
מגלגלים את הבצק, פורסים לפרוסות בעובי
-
05.
5 ס"מ ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה עד שהמאפים משחימים.
הכנת? כאן מדרגים