אזני פיל פיצה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אזני פיל פיצה

גרסה מלוחה ומפתיעה לאזני הפיל המתוקות: בצק פילאס במילוי רוטב עגבניות וגבינות שישדרגו לכם כל ארוחת ערב עם הילדים

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אזני פיל פיצה
צילום: עדי קלינגהופר עיצוב: עדי קלינגהופר

המרכיבים ל20 יחידות:

לרכישה >>
  • 1 חבילה (600 גרם) בצק פילאס תורכי "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • 200 גרם רסק עגבניות או רוטב עגבניות
  • 250 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות

  • 02.

    פורסים את הבצק על משטח עבודה וחוצים ל-2 חלקים.

  • 03.

    מעל הבצק מורחים שכבה אחידה של רוטב עגבניות, מעל מפזרים מוצרלה מגורדת ופרמזן.

  • 04.

    מגלגלים לרולדה מצד אחד עד לקו האמצע ועכשיו מגלגלים לרולדה מהצד השני כך שיהיו 2 רולדות שנפגשות במרכז.

  • 05.

    פורסים את הרולדה לאזני פיל בעובי 5 ס"מ

  • 06.

    מרימים בזהירות ומניחים את אזני הפיל על הנייר האפייה.

  • 07.

    כך חוזרים גם עם מחצית הבצק שנותר.

  • 08.

    אופים כ- 20 דקות או עד הזהבה של הגבינה והבצק.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 09.

    מוציאים, מצננים 10 דקות ומגישים. המאפה נשאר במיטבו בסמוך לזמן האפייה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 10.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)