מתכון פשטידת קישואים ופטריות | השף הלבן

פשטידת קישואים ופטריות

הגולשת אסתר סגל משתפת אותנו במתכון לפשטידת קישואים ופטריות שאף פעם לא מאכזבת

מאת: אסתר סגל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים ופטריות

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 5 קישואים בינוניים
  • 3 בצלים בינוניים
  • 1 חבילה פטריות שמפניון
  • 250 גרם אטריות רחבות
  • 3 כפות קמח
  • 1 קופסה שמנת לבישול 15% או 10% "השף הלבן"
  • גבינה צפתית מגוררת "פיראוס"
  • 3 כפות שמן
  • פלפל שחור
  • מלח
  • כף אבקת מרק (פרווה)
  • 3 ביצים "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האטריות

  • 02.

    מגרדים את הקישואים והבצל וסוחטים, פורסים את הפטריות מוסיפים את כל המצרכים ומערבבים

  • 03.

    אופים בתבנית משומנת חצי שעה

הכנת? כאן מדרגים
(268)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.