מתכון מרק עדשים קל להכנה | השף הלבן

מרק עדשים קל להכנה

טעים וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק עדשים

המרכיבים ל 8-10 מנות:

  • 1/2 שקית עדשים ירוקות מוקפאות סנפרוסט (400 גרם)
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית חוויאג' למרק
  • מלח, פלפל שחור, טחון
  • 4 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן, מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.

  • 02.

    מוסיפים את העדשים והתבלינים ומטגנים כשתי דקות.

  • 03.

    מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה.  

הכנת? כאן מדרגים
(782)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.