מתכון לעוגת גבינה קלה | השף הלבן

עוגת גבינה קלה

כמה פשוט – ככה טעים: מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ציפוי קרם וניל שתכינו בפחות מחצי שעה של עבודה.

מאת: שולמית אטד יקונין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה קלה

המרכיבים ל 10-12 מנות:

  • 7 ביצים
  • 3 גביעים גבינה 9% (סך בכל 750 גרם)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 4 כפות קורנפלור
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
לקרם:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים ומכינים 2 תערובות:

  • 02.

    תערובת ראשונה: מקציפים במערבל את החלבונים, מוסיפים בהדרגה הסוכר ואת הסוכר וניל לקצף חזק ויציב.

  • 03.

    תערובת שניה: מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים והשמנתהחמוצה, ומוסיפים את הגבינה תוך הערבוב. מוסיפיםבהדרגה את הקורנפלור ואת האינסטנטפודינג וניל.

  • 04.

    בתום הכנת התערובת השניה, מכניסים אותה לתערובת הראשונה בתנועות קיפול, ויוצרים תערובת אחידה.

  • 05.

    משמניםתבנית ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך50 דקות. מכבים אתהתנור ומשאירים את העוגה בתנור למשך 20 דקות נוספות עם דלת תנור פתוחה.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    להכנת הקרם: מקציפים במערבל את חומרי הקרם: שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל. שומריםבמקרר.

  • 07.

    כשהעוגה מצטננת, מורחים עליה את הקרם.

הכנת? כאן מדרגים
(47)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.