רולדת שוקולד במילוי קצפת
רולדה משובחת, ללקק את האצבעות
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 4ביצים
- 5 כפות סוכר
- 1/2 כוס קמח
- 1 אבקת אפיה
- 2 כפות קקאו
- 1 קצפת צמחית פרווה
- 100 גרם שוקולד מריר פרווה
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה
-
02.
מקציפים חלבונים עם סוכר ומוסיפים באיטיות את הצהוב הקמח הקקאו ואבקת אפייה בערבוב קל ואטי.
-
03.
אופים בתנור ב-180 מעלות כ 15 ד' בנייר אפיה משומן לגלגל לרולדה עם נייר האפייה.
-
04.
מניחים בצד 20 ד' מנוחה אחרי המנוחה ממלאים בקצפת צמחית מוקצפת עם 1/4 כוס סוכר, ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומקשטים את העוגה.
הכנת? כאן מדרגים