מתכון סיגרים במילוי גבינה | השף הלבן

סיגרים במילוי גבינה

סיגרים מטוגנים ממולאים גבינה מלוחה יכולים לשמש כחטיף נהדר להגשה בעת אירוח לארוחת ערב או מפגש חברים אחר הצהריים

מאת: רותי קינן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סיגרים במילוי גבינה

המרכיבים ל 30 יחידות:

  • 200 גרם גבינת פטה (רצוי מחלב עיזים)
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 5 עלי סיגרים
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

     מפוררים את הפטה בקערה, ומערבבים עם הביצה והפטרוזיליה.

  • 02.

    מחלקים כל עלה סיגר ל-6 משולשים (חותכים גרך האמצע, כמו שפורסים עוגה). מניחים מעט מהמלית לאורך הצד הרחב של כל משולש, מקפלים עליה את הקצוות, ומגלגלים כלפי החוד תוך הקפדה לסגור את הצדדים כדי שהמלית לא "תברח".

  • 03.

    מחממים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הסיגרים בכמה מחזורים עד שהם מזהיבים. מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן, ומגישים בעודם חמימים.

הכנת? כאן מדרגים
(167)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.