עוגת גבינה טרופית
מתכון קליל ומפתיע, קייצי ומיוחד לחג השבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- 2 כוסות קמח תופח מנופה
- 250 גרם גבינה 9% תנובה
- 2 סוכר וניל
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 כפית קינמון טחון
- חצי כפית ג’ינג’ר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
- 1 שמנת חמוצה תנובה
- 100 גרם חמאה רכה תנובה
- 6 שזיפים סגולים/צהובים, נקטרינות, מנגו, שטופים וחתוכים בצורת ירח
- אבקת סוכר
לעיטור:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל- 190 מעלות.
-
02.
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים והסוכרים כדקה אחת. לאחר מכן מוסיפים את הג’ינג’ר, התמצית וניל, הקינמון, הגבינה, השמנת החמוצה, מיץ התפוזים והחמאה ומערבבים 3 דקות נוספות. אחר כך מוסיפים את הקמח לעוד ערבוב של דקה.
טיימר מופעל
-
03.
משמנים תבנית ושופכים את התערובת. מסדרים מעל את הפירות החתוכים ומכניסים לתנור למשך 35 דקות. מוציאים, מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל. ניתן להגיש עם קצפת, גלידה או עם הקפה של הבוקר.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים