מתכון גלידת שוקולד ביתית | השף הלבן

גלידת שוקולד ביתית

רוצים לדעת איך מכינים גלידה ביתית? בקלי קלות, לא תאמינו כמה זה פשוט

מאת: אביגייל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
איך מכינים גלידת שוקולד?

המרכיבים ל 7 מנות/תבנית אינגליש קייק:

לקרם השוקולד:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • חצי חבילה פודינג אינסטנט שוקולד
לגלידה:
  • 3/4 כוס (חד פעמית) מים
  • 2 כפות קקאו
  • 1/2 כוס סוכר
  • 50 גרם (חצי חבילה) שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן מבשלים יחד 3/4 כוס (חד פעמית) מים, 2 כפות קקאו, 1/2 כוס סוכר, 50 גר' (חצי חבילה) שוקולד מריר, 100 גר' מחמאה על אש קטנה ותוך כדי עירבוב מביאים לרתיחה עד קבלת קרם חלק. מצננים כחצי שעה

  • 02.

    את חצי חבילת השוקולד שנותרה שמים בשקית ובעזרת פטיש שניצל שוברים לחלקים קטנים

  • 03.

    מקציפים 2 שמנת מתוקה עם חצי חבילת פודינג שוקולד

  • 04.

    מוסיפים את קרם השוקולד שהכנו ושהתקרר ומקציפים עד קבלת קרם אחיד וחלק

  • 05.

    מוסיפים לתערובת את שברי השוקולד ומערבבים בעזרת כף או לקקן

  • 06.

    יוצקים לתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה. מומלץ להוציא מהמקפיא כחצי שעה לפני ההגשה לקישוט: ממיסים במיקרו חצי חבילת שוקולד מריר ומזליפים בעזרת שקית זילוף

הכנת? כאן מדרגים
(71)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.