פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים – טעימה במיוחד | השף הלבן

פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים

פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים, קלה ומהירה להכנה

מאת: בועז חלמיש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים

המרכיבים ל4:

  • 2 כפות שמן זית מובחר
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 קישואים גדולים פרוסים לפרוסות בעובי של כ- חצי ס"מ
  • חצי כוס צנוברים קלויים
  • רבע כוס יין לבן
  • 1 מיכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול כל אחוז שומן- גם 10% שומן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה פנה (צינורות)
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מזהיבים בצל במחבת עם שמן, מוסיפים את הקישואים ומטגנים כשלוש דקות, עד שהם מזהיבים קצת. מוסיפים את הצנוברים ויוצקים את היין. מבשלים כ-5 דקות עד לרתיחה, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    בינתיים מבשלים את הפסטה אל דנטה.

  • 03.

    מערבבים את הפסטה והרוטב ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.

הכנת? כאן מדרגים
(168)