המרכיבים ל2 מנות:
מרכיבים:
- 300 גרם טחינה גולמית
- 150 מ"ל מים
- מיץ לימון לפי הטעם
- קורט מלח
- שן שום קצוצה
- 2 ענפי פטרוזיליה
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את הטחינה הגולמית לקערה עגולה עמוקה מעט ומפזרים מעל קורט קטן של מלח
-
02.
מוסיפים את שן השום הקצוצה, המים והפטרוזיליה. מתבלים במיץ לימון
-
03.
בעזרת מטרפה מערבבים היטב למרקם סמיך ומעבירים למקרר
-
04.
טעם הטחינה צריך להיות מעט חמצמץ
הידעת?
קשה עד בלתי אפשרי לדמיין את המטבח הישראלי ללא קיומה של הטחינה בתוכו. מגוון עצום של סלטים, מנות בשר ומאפים פשוט לא יטעמו אותו הדבר. אם בא לכם ללמוד דרך קלה ונהדרת להכנת טחינה ישראלית אסלית, קבלו מתכון נהדר. רצוי להיזהר עם מתכון זה, מכיוון שאחרי שמכינים אותו פעם אחת, כבר אי אפשר לרכוש טחינה קנויה יותר. אז הגיע הזמן לצאת מאזור הנוחות ולהתנסות בגרסה חדשה ומפתיעה לטחינה האהובה והמוכרת. כדאי להתנסות עם גרסאות נוספות של מתכון זה. אל תפחדו לשחק איתו.
הכנת? כאן מדרגים