מתכון לעוגת גבינה אוורירית ללא אפייה
עוגת גבינה קלאסית בטעם עשיר ובמרקם אוורירי, המתכון אינו מצריך אפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות/תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
- 500 גרם גבינת שמנת נפוליאון
- 1 גביע שמנת של פעם
- 100 גרם חמאה
- 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 חבילה פתיבר (500 גרם)
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה במיקרוגל ובינתיים מפוררים את הפתיבר.
-
02.
מערבבים את החמאה והביסקוויטים ומשטחים חצי מהתערובת בתבנית אפייה.
-
03.
מקציפים את הפודינג עם השמנת המתוקה. מוסיפים את הגבינה והשמנת, בהמשך מוסיפים סוכר וניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם חלק.
-
04.
משטחים את התערובת בתבנית אפייה ומוסיפים את יתרת פרורי הביסקוויטים.
-
05.
מניחים במקרר לשעתיים עד שלוש, ומגישים. הערה: מומלץ לצפות את העוגה עם גנאש שוקולד.
הכנת? כאן מדרגים