מתכון לעוגת גבינה אוורירית ללא אפייה
עוגת גבינה קלאסית בטעם עשיר ובמרקם אוורירי, המתכון אינו מצריך אפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 מנות/תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
- 500 גרם גבינת שמנת נפוליאון
- 1 גביע שמנת של פעם
- 100 גרם חמאה
- 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 חבילה פתיבר (500 גרם)
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את החמאה במיקרוגל ובינתיים מפוררים את הפתיבר.
-
02.
מערבבים את החמאה והביסקוויטים ומשטחים חצי מהתערובת בתבנית אפייה.
-
03.
מקציפים את הפודינג עם השמנת המתוקה. מוסיפים את הגבינה והשמנת, בהמשך מוסיפים סוכר וניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם חלק.
-
04.
משטחים את התערובת בתבנית אפייה ומוסיפים את יתרת פרורי הביסקוויטים.
-
05.
מניחים במקרר לשעתיים עד שלוש, ומגישים. הערה: מומלץ לצפות את העוגה עם גנאש שוקולד.
הכנת? כאן מדרגים