מתכון גלילת פילו במילוי גבינות | השף הלבן

גלילת פילו במילוי גבינות

מתכון לבצק פילו מגולגל במילוי גבינות. מושלם לארוחת ערב או לאירוח חגיגי

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילת פילו במילוי גבינות

המרכיבים ל 10 מנות:

  • קרם פרש מסדרת "השף הלבן"
  • 1 חבילת פתיתי עמק למאפים "השף הלבן"
  • 1 חבילה (500 גרם) בצק פילו "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • ½ כוס שמן זית
למילוי:
  • 150 גרם גבינה בולגרית או פטה "פיראוס"
  • 1 ביצה
  • 1 כפית קצח (אם רוצים)
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). בקערה בינונית מפוררים את הגבינה הבולגרית או הפטה ומוסיפים קרם פרש, פתיתי עמק וביצה.

  • 02.

    מערבבים, מתבלים ומוסיפים קצח (אם רוצים).

  • 03.

    פותחים דף פילו ומורחים בשמן זית.

  • 04.

    יוצקים מעט מילוי על אחד הקצוות הרחבים ומגלגלים לגלילה.

  • 05.

    את הגלילה מגלגלים לשבלול (המילוי מתאים ל 6 עד 8 שבלולים).

  • 06.

    מניחים על תבנית אפייה ואופים כ - 25 דקות או עד שהבצק מזהיב.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(274)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.