סלסה מנגו מקסיקנית
סלסה מנגו מקסיקנית, נשנוש מושלם עם לחם וכמטבל למנה ראשונה
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 6:
- 2 מנגו בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפות גינג'ר טרי קלוף וקצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כוס מים
- קורט מלח
- פלפל צ'ילי טחון
- 2 פלפל חלפניו כבוש קצוצים (מינון לפי הטעם)
- 1/3 כוס כוסברה קצוצה גס
- 1/2 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות או מעוינים
הוראות הכנה:
- 
								01.
								להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב היטב. להניח שעתיים לפני ההגשה 
- 
								02.
								להגיש קר עם מנות טורטיה או ראפ (טורטיה גדולה מגולגלת למעיין סושי ארוך). 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

