מתכון סלסה מנגו מקסיקנית | השף הלבן

סלסה מנגו מקסיקנית

סלסה מנגו מקסיקנית, נשנוש מושלם עם לחם וכמטבל למנה ראשונה

מאת: אור ימיני
פרווה סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
סלסה מנגו מקסיקנית

המרכיבים ל 6:

  • 2 מנגו בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות גינג'ר טרי קלוף וקצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס מים
  • קורט מלח
  • פלפל צ'ילי טחון
  • 2 פלפל חלפניו כבוש קצוצים (מינון לפי הטעם)
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה גס
  • 1/2 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות או מעוינים

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכניס את כל החומרים לקערה ולערבב היטב. להניח שעתיים לפני ההגשה

  • 02.

    להגיש קר עם מנות טורטיה או ראפ (טורטיה גדולה מגולגלת למעיין סושי ארוך).

הכנת? כאן מדרגים
(74)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.