מתכון פסטה מוקרמת ברוטב פטריות | השף הלבן

פסטה מוקרמת ברוטב פטריות

פשוט וטעים: פסטה ברוטב שמנת ופטריות בצ'יק צ'ק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת ברוטב פטריות

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 1 חבילת פסטה פוזילי או צדפים
  • 1 מיכל שמנת לבישול של השף הלבן 10% שומן
  • 1 בצל גדול חתוך לטבעות
  • 1 חבילת פטריות פרוסות
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל על מחבת גדולה, ראשית על אש גבוהה, וכשמשחים דיו מנמיכים ומטגנים על להבה נמוכה כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    כשהבצל בצבע קרמל, מגביהים את האש ומוסיפים את הפטריות, מקפיצים עד שמקבלות גוון זהוב. מניחים לקירור.

  • 03.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.

  • 04.

    מכניסים את הבצל והפטריות לסיר אחר. מוסיפים לסיר את השמנת, מחממים על להבה בינונית וכשהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את התבלינים והגבינה הצהובה.מערבבים.

  • 05.

    יוצקים את הרוטב המוקרם על פסטה המבושלת ומערבבים היטב.

הכנת? כאן מדרגים
(174)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.