ניוקי עם שמנת ופטריות | השף הלבן

ניוקי עם שמנת ופטריות

ניוקי ממכר שכולם אוהבים ברוטב שמנת ופטריות

מאת: מירי וקנין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ניוקי עם שמנת ופטריות

המרכיבים ל מנות 4:

  • 1 חבילת ניוקי קטנים/גדולים (עדיף קטנים)
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • חצי כוס של שמן זית
  • 1 שמנת לבישול 15% באריזה החדשה עם הפקק
  • חצי כפית גרדת שורש ג'ינג'ר טרי
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 20 עלים בינוניים של בזיליקום
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

     לוקחים מחבת (עדיף ווק) ומטגנים את הבצל ביחד עם השמן עד שהוא נהיה זהוב.

  • 02.

    מרתיחים מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את הניוקי ומחכים שיצופו. מוציאים אותם מהמים. 

  • 03.

    מוסיפים במחבת את השמנת ונותנים לה לרתוח עד לבעבוע קטן.

  • 04.

    מוסיפים את הפטריות החתוכות לפרוסות, שיני השום הקצוצים ואת גרדת הג'ינג'ר מערבבים מעט ומוסיפים את עלי הבזיליקום.

  • 05.

      שופכים את הניוקי למחבת. מוסיפים קצת מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.