פשטידת תרד
פשטידת תרד טעימה ומהירה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 10:
- 1 כף שמן קנולה
- 1 בצל יבש קצוץ
- 1 ק"ג תרד טרי קצוץ או 400 גרם תרד קפוא (עלים) קצוץ ומסונן
- 1 בצל ירוק קצוץ
- 1 גביע (250 גרם) גבינת תנובה 5%
- 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
- 1 גביע יוגורט יופלה לבן טבעי 1.5%
- 2 ביצים
- 30 גרם קמח
- 1 כף עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן)
- פפריקה
- 50 גרם פתיתי לייט 9% מסדרת השף הלבן
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בגודל 25X20 בנייר אפיה.
-
02.
מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומוסיפים את התרד. ממשיכים לאדות עוד מספר דקות עד שרוב הנוזלים נעלמים.
-
03.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינה הלבנה, גבינת כנען, היוגורט, הביצים והקמח ומערבבים היטב. מתבלים בעשבי תיבול, מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם.
-
04.
משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור, מפזרים את "פתיתי לייט" ומחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים