מתכון טורטליני ברוטב עגבניות ועשבי תיבול | השף הלבן

טורטליני ברוטב עגבניות ועשבי תיבול

הטורטליני כבר מוכן, כל מה שנותר זה להכין את הרוטב ויש לכם מנת פסטה מפנקת בצ'יק צ'ק

מאת: לירן באומה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטליני ברוטב עגבניות ועשבי תיבול

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חב' טורטליני ממולא (מכל סוג)
לרוטב:
  • 2 מיכלי שמנת של השף הלבן
  • 1 תיבולית שום פטרוזיליה
  • 1 תיבולית בזיליקום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל קטן
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד שקיפות.

  • 02.

    מוסיפים את התיבוליות עד המסה.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת, הרסק והמלח, מערבבים. מביאים לרתיחה.

  • 04.

    שופכים פנימה את הטורטליני (שהוכן לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(52)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.