מתכון טורטליני ברוטב עגבניות ועשבי תיבול | השף הלבן

טורטליני ברוטב עגבניות ועשבי תיבול

הטורטליני כבר מוכן, כל מה שנותר זה להכין את הרוטב ויש לכם מנת פסטה מפנקת בצ'יק צ'ק

מאת: לירן באומה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטליני ברוטב עגבניות ועשבי תיבול

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חב' טורטליני ממולא (מכל סוג)
לרוטב:
  • 2 מיכלי שמנת של השף הלבן
  • 1 תיבולית שום פטרוזיליה
  • 1 תיבולית בזיליקום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל קטן
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד שקיפות.

  • 02.

    מוסיפים את התיבוליות עד המסה.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת, הרסק והמלח, מערבבים. מביאים לרתיחה.

  • 04.

    שופכים פנימה את הטורטליני (שהוכן לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(52)