עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן
שילוב יוצר דופן בקינוח של ריבת חלב ושוקולד לבן
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 1כוס אגוזי לוז
- 1כוס שקדים לבנים
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1/4 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 3 שמנת מתוקה
- 1אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
- 300 גרם שוקולד לבן
- 3 כפות ריבת חלב
- 1/2 כפית נס קפה
- 1 שקית ג'לטין 14 גרם
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים אגוזים, שקדים 100 גרם שוקולד מריר סוכר ושקדים דק מעבירים לקערה.
-
02.
מקציפים חלמונים לקרם בהיר ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד והשקדים.
-
03.
מקציפים חלבונים ומוסיפים לתערובת בעדינות.
-
04.
אופים 40-45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
טיימר מופעל
-
05.
בסיקר קטן ממיסים שמנת ושוקולד לבן ומקפיאים לשעה.
-
06.
בסיר קטן/במיקרו ריבת חלב ונס קפה, ממיסים ג'לטין מומס לפי הוראות היצרן.
-
07.
קרם השוקולד הלבן הקפוא- מקציפים במערבל לקצף אוורירי, מוסיפים את ריבת החלב, נס קפה וג'לטין.הרכבה: מעל העוגה יוצקים את המוס ומיישרים.אפשר לגרד למעלה קצת שוקולד מריר או לפזר אגוזי מלך.מכניסים למקרר ל3-4 שעות
הכנת? כאן מדרגים