מתכון פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג

פסטה טעימה עם רוטב פטריות. מתאים כמנה לכל ארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
פסטה ברוטב שמנת פטריות משודרג

המרכיבים ל 2-3 מנות:

  • 1/2 חבילת פסטה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • בצל קטן קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות יין לבן
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • 1 קופסת שימורים של פטריות חתוכות
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים פסטה על פי הוראות ההכנה (בסיר עם מים רותחים) ומוסיפים חצי כפית מלח.לאחר שהיא מוכנה למורידים מהאש ומסננים.להכנת הרוטב :

  • 02.

    מטגנים במחבת עם שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומערבבים מעט.

  • 04.

    מוסיפים את קופסת הפטריות ומערבבים קלות.

  • 05.

    מוסיפים 3 כפות יין לבן ובוחשים עד לאידוי היין. לאחר מכן מוסיפים חבילת שמנת מתוקה (או קופסת גבינת ריקוטה 5%). מוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם ומסמיכים את הרוטב (לא לבשל יותר מידי).אפשרויות הגשה: - מערבבים את הפסטה עם הרוטב. - מגישים בנפרד ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה מעל הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(255)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.