פונדו פירות ושוקולד חם
מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 סועדים:
- 2 תפוחים קלופים מושרים 10 דקות במים עם כף מיץ לימון
- סלסלת תותים ללא שורש חצויים
- 3 בננות בשלות קלופות
- תאנים מיובשות חתוכות ל-4
- 4 משמשים מיובשים חצויים
- 600 גרם שוקולד מריר
- 1 מיכל שמנת מתוקה 32% מסדרת השף הלבן של תנובה
- 60 גרם חמאת תנובה
- 5 כפות סוכר
- 3 כפות שקדים מרוסקים
- 3 כפות אגוזי מלך מרוסקים
- 3 כפות סוכריות צבעוניות
הוראות הכנה:
-
01.
את כל הפירות מסדרים על צלחת או פלטה גדולה.
-
02.
את שוקולד ממיסים בסיר שנמצא על גבי סיר קטן יותר שבו מים חמים מאוד (בן-מארי).
-
03.
מוסיפים את החמאה, הסוכר והשמנת וטורפים היטב לתערובת אחידה ומעט סמיכה.
-
04.
את תערובת השוקולד החם מעבירים לסיר פונדו מעל נר או להבת חימום ומגישים לצד הפירות.
-
05.
את השקדים, האגוזים והסוכריות מגישים כתוספות בקעריות לצד הפירות.
-
06.
הסועדים בוחרים לעצמם קובית פרי או שניים, טובלים בשוקולד החם ומיד טובלים באחת מהתוספות ובתאבון...
הכנת? כאן מדרגים