עוגת גבינה דלת קלוריות
גרסה דלת קלוריות לעוגת הגבינה המסורתית לחג השבועות, מומתקת בממתיק מלאכותי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8-10 מנות:
- 500 גרם גבינה לבנה עד 3%
- גביע שמנת חמוצה 9%
- 1 כוס מיוקל (מיונז דל קלוריות)
- 5 ביצים מופרדות
- חבילה קטנה של קמח תופח מאליו
- טיפות סוכרזית בערך השווה לכוס וחצי סוכר
- 30 גרם צימוקים כהים
- 30 גרם חמוציות
- 30 גרם אגוזי מלך מרוסקים גס
- 100 גרם פתיתי קוקוס
- מיץ לימון
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף חלבונים לקצף קשה תוך טיפטוף טיפות מיץ לימון.
-
02.
להוסיף את החלמון ולהמשיך להקציף לקרם סמיך אחיד.
-
03.
להוסיף את המיוקל תוך הקצפה.
-
04.
להוסיף את הגבינה השמנת ושאר המצרכים מלבד הקמח.
-
05.
להוסיף לאט את הקמח וטיפות הסוכרזית עד לקבלת בלילה לא דלילה, אך לא נוזלית.
-
06.
לשמן תבנית עגולה קפיצית ולאפות בתנור מחומם כחצי שעה עד שהעוגה משחימה במרקם אחיד ויציב
-
07.
מצננים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים