מתכון עוגת פתי בר עם תותים | השף הלבן

עוגת פתי בר עם תותים

עוגת שכבות ביסקוויטים ללא אפייה ובמילוי גבינה בטעם וניל ובציפוי תותים

מאת: אורלי דהאן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת פתי בר עם תותים

המרכיבים ל 10 מנות:

  • חבילת פתי בר וניל
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 10% תנובה
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% תנובה
  • סלסלת תותים
  • חבילת ג'לי בטעם תות

הוראות הכנה:

  • 01.

     מקציפים את השמנת עם אבקת הפודינג, מוסיפים את גביע הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

     טובלים בחלב את הפתי בר ומסדרים שכבת ביסקוויטים בתבנית חד פעמית, מכסים את הביסקוויטים בקצפת, חוזרים על הפעולה עד לקבלת 3 שכבות ביסקוויטים.

  • 03.

    מפזרים תותים על העוגה.

  • 04.

     ממיסים בקערה את הג'לי וכשהוא חם שופכים על העוגה, מכניסים למקרר למספר שעות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.