עוגת פתי בר עם תותים
עוגת שכבות ביסקוויטים ללא אפייה ובמילוי גבינה בטעם וניל ובציפוי תותים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- חבילת פתי בר וניל
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 10% תנובה
- 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 1 חבילה גבינה לבנה 5% תנובה
- סלסלת תותים
- חבילת ג'לי בטעם תות
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת עם אבקת הפודינג, מוסיפים את גביע הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
02.
טובלים בחלב את הפתי בר ומסדרים שכבת ביסקוויטים בתבנית חד פעמית, מכסים את הביסקוויטים בקצפת, חוזרים על הפעולה עד לקבלת 3 שכבות ביסקוויטים.
-
03.
מפזרים תותים על העוגה.
-
04.
ממיסים בקערה את הג'לי וכשהוא חם שופכים על העוגה, מכניסים למקרר למספר שעות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים