מתכון עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה | השף הלבן

עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה

עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה – בלי סיבוכים ותוספות מיותרות, מתכון פשוט שכל אחד יכול להכין לסופ"ש הקרוב או לחג שבועות

מאת: אביטל לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה קלה להכנה

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס
  • כוס וחצי ביסקוויטים טחונים דק
  • 100 גרם חמאה מומסת
למלית
  • 750 גרם גבינה 9%
  • כפית תמצית וניל
  • 6 ביצים מס' 2
  • 1 כוס סוכר
לציפוי
  • 2 שמנת חמוצה (רגילה 15%)
  • 2 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה.

  • 02.

    מערבבים את הביסקויטים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית.

  • 03.

    מכניסים למקפיא עד סיום הכנת המלית.

  • 04.

    מחממים תנור לחום של 150מעלות.

  • 05.

    מקציפים גבינה, סוכר ותמצית וניל עד לעיסה אחידה.

  • 06.

    מוסיפים תוך כדי הקצפה את הביצים אחת אחת ומערבלים לעיסה אחידה.

  • 07.

    יוצקים על הבסיס ומכניסים לתנור .

  • 08.

    אופים במשך 40-45 דק' עד שהעוגה מתייצבת אך עדיין רכה במרכזה.

  • 09.

    מוציאים מהתנור ומצננים במשך 15 דק'.

  • 10.

    מערבבים את השמנת עם הסוכר והסוכר וניל.

  • 11.

    מצפים את העוגה בעדינות ואופים 8 דק' נוספות.

הכנת? כאן מדרגים
(225)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.