קונוס קדאיף עם קרם מסקרפונה
קונוס קדאיף עם קרם מסקרפונה

המרכיבים ל 20 מנות:
- 300 גרם שערות קדאיף
- 50 גרם חמאה מומסת
- 3 כפות אבקת סוכר
- קונוסים ממתכת - או לחלופין תבנית שקעים
- 200 גרם שוקולד לבן
- 0.25 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
- 1 קופסא של גבינת מסקרפונה השף הלבן
- שבבי שוקולד
- דובדבנים מסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את הקדאיף לקערה גדולה ופותחים את השערות , מוזגים את החמאה המומסת ואת אבקת הסוכר , מערבבים היטב עד אשר כל החמאה ואבקת הסוכר נטמעים בשערות , שוב פותחים את שערות הקדאיף.
-
02.
לשמן היטב את השקעים או את הקונוסים בחמאה.
-
03.
לקחת משערות הקדאיף וללפף סביב הקונוס, מתחילים מהחלק העבה ויורדים למטה אל החוד, מהדקים היטב את השערות ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
-
04.
אפשר לשמן תבנית שקעים ולהכניס בכל שקע מעט מהקדאיף וליצור דפנות.
-
05.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות זמן אפיה כ-15 דקות או עד אשר מזהיב.
טיימר מופעל
-
06.
לאחר שמוציאים את התבנית מהתנור יש לשחרר מיד ובזהירות את הקונוסים מהקדאיף.
-
07.
אם מכינים בתבנית שקעים להפוף מיד את התבנית ולשחרר את הקדאיף. יש לקרר לפני שממלאים בקרםקישוט:שבבי שוקולדדובדבנים מסוכרים