מתכון ללביבות - לטקס תפוחי אדמה וגבינות | השף הלבן

לטקס תפוחי אדמה וגבינות

חנוכה – לטקס תפוחי אדמה וגבינות

לטקס תפוחי אדמה וגבינות מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לטקס תפוחי אדמה וגבינות

המרכיבים ל6 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 כפות שמיר קצוץ
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם בולגרית פיראוס מגוררת
  • 150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 2 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 ביצים
  • שמן לטיגון
להגשה:
  • 3 גביעים שמנת אורגינל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה

  • 02.

    מגררים את תפוחי האדמה על מגררת דקה. סוחטים מנוזלים מעבירים לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לשמן ומערבבים לבלילה אחידה.

  • 03.

    מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ, יוצקים למחבת בעזרת שתי כפות מעט מהבלילה וצרים לביבה שטוחה ומעט עבה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. באותו אופן מכינים את יתר הלביבות. מניחים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.

  • 04.

    מגישים חם עם שמנת אורגינל ליד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)