לטקס תפוחי אדמה וגבינות
חנוכה – לטקס תפוחי אדמה וגבינות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
- 4 כפות עירית קצוצה
- 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 2 כפות שמיר קצוץ
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 200 גרם בולגרית פיראוס מגוררת
- 150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
- 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 2 כפות קמח
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 5 ביצים
- שמן לטיגון
להגשה:
- 3 גביעים שמנת אורגינל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה
-
02.
מגררים את תפוחי האדמה על מגררת דקה. סוחטים מנוזלים מעבירים לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לשמן ומערבבים לבלילה אחידה.
-
03.
מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ, יוצקים למחבת בעזרת שתי כפות מעט מהבלילה וצרים לביבה שטוחה ומעט עבה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. באותו אופן מכינים את יתר הלביבות. מניחים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.
-
04.
מגישים חם עם שמנת אורגינל ליד.
הכנת? כאן מדרגים