לביבות קישואים עם שמיר
לביבות ייחודיות ושונות ממה שהכרתם
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 מנות:
- 4 קישואים
- 1 בצל קטן
- 1 וחצי כפות קמח מנופה
- 1 ביצה
- מעט שמיר קצוץ
- מלח
- פלפל
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מגררים את הקישואים והבצל בפומפייה גסה.
-
02.
שמים במסננת ומניחים לנוזלים לרדת.
-
03.
מעבירים לקערה.
-
04.
מוסיפים ביצה ואת המלח והפלפל ומערבבים.
-
05.
מוסיפים קמח עד שהעיסה לא דלילה אך גם לא סמיכה מדי.
-
06.
מערבבים, מוסיפים שמיר ושוב מערבבים.
-
07.
מחממים שמן לטיגון במחבת (לא שמן עמוק).
-
08.
צרים לביבות קטנות/בינוניות.
-
09.
מניחים לטיגון עד הזהבה קלה, הופכים ושוב מטגנים עד הזהבה קלה.
-
10.
כאשר הלביבות מוכנות שמים על מגבת נייר שתספוג את השמן.
הכנת? כאן מדרגים