מתכון פטוציני מוקרם | השף הלבן

פטוציני מוקרם

פטוצ'יני מוקרם עם פטריות – מנה קלילה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוציני מוקרם

המרכיבים ל 4:

  • פטוציני- (או כל פסטה)
  • בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • שמנת לבישול (השף לבן)
  • גביע שמנת אמיתית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הפסטה

  • 02.

    הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ קטן עד להזהבה ומוסיפים את השום.

  • 03.

    חותכים את הפטריות בגודל בינוני,ומטגנים יחדיו כמה דקות.

  • 04.

    מוסיפים את שתי השמנות ואת התבלינים ,מערבבים ומנמיכים את האש ,מבשלים כ - 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(66)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.